Agrisnellaad en Saman Groep slaan de handen ineen | Laden in Zuidwest
AgriSnellaad en Saman Groep stimuleren elektrisch rijden via platform ‘LadeninZuidwest.nl’
Tim
08 oktober 2021 
1 min. leestijd

AgriSnellaad en Saman Groep stimuleren elektrisch rijden via platform ‘LadeninZuidwest.nl’

ZIERIKZEE – Vanuit de gezamenlijke missie: elektrische mobiliteit voor iedereen in Zuidwest-Nederland bereikbaar maken, gaan AgriSnellaad en de Saman Groep samenwerken. Op 3 juni lanceren zij gezamenlijk het platform LadeninZuidwest.nl; hét platform rondom het opladen van elektrische auto’s. Op eigen oprit, op de zaak, in de wijk of onderweg.

Steeds meer mensen gaan elektrisch rijden. Logisch, want de gemiddelde kosten van een elektrische auto liggen op 1,5 cent per kilometer. Ter vergelijking; een diesel auto kost gemiddeld 8 cent per kilometer en een benzine auto zelfs 14 cent. Via het online platform LadeninZuidwest.nl is er voor iedereen een laadoplossing te vinden. “Met steeds meer elektrische rijders onderweg, groeit de behoefte naar een goed gefaciliteerd laadnetwerk, zodat niemand stil komt te staan. In samenwerking met een sterke partner met dezelfde ambities kunnen we daar nog beter voor zorgen: AgriSnellaad is immers de grootste aanbieder in Zeeland voor openbare en zakelijke laadpalen.  Middels ladeninzuidwest.nl bieden we een one-stop-shop. Wie de laadpaal ook aanvraagt of waar deze ook komt te staan: vanuit het platform kunnen we in iedere situatie een passende laadoplossing realiseren. Het advies, de installatie en het onderhoud, worden verzorgd door AgriSnellaad of de Saman Groep. Door samen te werken kunnen we nu echt iedere klant volledig ontzorgen.” aldus Daniël Lodders, Algemeen directeur van de Saman Groep.

De Saman Groep

De Saman Groep is een totaalinstallateur van duurzame en comfortabele oplossingen met vestigingen in Breda, Oud-Beijerland en Zierikzee. Sinds 2004 ligt de focus op het bereikbaar maken van duurzame energie in Zuidwest-Nederland. Van zonnepanelen en warmtepompen tot elektrische laadstations, zonneboilers en warmtepompboilers. Door al vroeg in te spelen op de energietransitie, werd een enorme groei voor de organisatie mogelijk. Inmiddels heeft de Saman Groep ruim 200 collega’s in dienst.

AgriSnellaad

AgriSnellaad bouwt aan een uitgebreid netwerk van geavanceerde laadpalen in Zuidwest-Nederland waar voertuigen openbaar en zakelijk elektrisch kunnen laden. Bedrijven en Gemeenten stellen locaties en grond ter beschikking, AgriSnellaad zorgt voor de financiering en exploitatie van de laadpalen en verzorgt het complete traject van aanvraag tot plaatsing en service. De ambitie is elektrisch rijden te stimuleren en te zorgen voor een dekkend, goed gefaciliteerd laadnetwerk in Zuidwest-Nederland.

AgriSnellaad is onderdeel van de CZAV Mobility Group. Samen met overheden, bedrijven en particulieren zorgt CZAV Mobility Group voor toekomstbestendige en bereikbare mobiliteit in Zuidwest-Nederland.

 

Over de schrijver
Tim
Reactie plaatsen