Laden in Zuidwest - Over ons | Elektrisch laden in Zuidwest-Nederland
Laden in Zuidwest laadlocatie

Over Laden in Zuidwest

Laden in Zuidwest is ontstaan uit de samenwerking tussen de Saman Groep en Agrisnellaad. Met deze samenwerking willen we de laadinfrastructuur in Zuidwest-Nederland gereed maken voor de toekomst. Door de samenwerking kunnen wij elektrische rijders voorzien in alle laadoplossingen voor zijn/haar situatie. Of het nu gaat om een laadpaal voor op de oprit, op de zaak of in de wijk, Laden in Zuidwest zorgt ervoor dat jij kunt laden. 

Onze adviseurs

Ruben

Laden op de oprit?

 Ard-Jan

Laden op de zaak?

Laden in Zuidwest adviseur Robbert Meeuwse

 Robbert

Laden in de wijk?

Laden in Zuidwest-Nederland

Laden op de oprit

Laden op de zaak

Laden in de wijk

Wat onze klanten zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Eindelijk alles over elektrisch rijden en laden op één plek. De voordelen om over te stappen naar een elektrische leaseauto is door Laden in Zuidwest voor mij veel inzichtelijker geworden. 
Boaz (34) - Account Manager
Ms. Nameless
Add Your Stars
“We begonnen met het plaatsen van openbare laadpalen vanwege de opkomende trend die we zagen in het gebruik van elektrische wagens. We wilden hierin gelijk meegaan. Er wordt veel gebruik van gemaakt, daarom hebben wij besloten om het aantal laadpunten flink uit te breiden.”    
Grand Hotel ter Duin
Ms. Nameless
Add Your Stars
“Voor het opladen van onze hybride auto hebben we ervoor gekozen om een laadstation te laten installeren. Doordat het laadstation bij het bedrijf is geïnstalleerd, kunnen ook onze klanten hun elektrische auto bij ons opladen. Daarmee bieden we extra service.”

Van Eekeren Reclame

Ms. Nameless
Add Your Stars